Köszöntjük honlapunkon!

Autóbuszos kirándulás

A Csemadok Nagymegyeri Alapszervezete egész napos  autóbuszos kirándulást szervez 

2016. október 22-én, szombaton  az 1956-os szabadságharc  60. évfordulója alkalmából Budapestre  és Tápiógyörgyére.

Jelentkezni lehet Soóky Mariánnál ( tel.: 0905 928 642 ) és a Városi Művelődés központban, Marton Katalinnál, legkésőbb október 14-ig, a részvételi díj befizetésével. Részvételi díj 15 €, amely tartalmazza az utiköltséget, biztosítást a buszban való utazás ideje alatt, a belépőjegyet a múzeumba és a vacsorát.

Program:

7.00 – indulás Nagymegyerről a Billa parkolójából

10.30 -  Budapest, Terror Háza Múzeum.

Az állandó kiállítások mellett  egy egyedülálló időszaki kiállítással készült az 1956-os forradalom emlékévében a Terror Háza Múzeum. A látogatók az Egy akaraton 1956-2016 című  tárlaton testközelből élhetik át a forradalom legfontosabb pillanatait: VR-szemüveget felvéve egy páratlan kaland részesei lehetnek. Magyarországon eddig sosem látható módon, hat kisfilmmel élhetjük át a magyar történelem sorsfordító pillanatait, a jelenetek részeseivé válhatunk: mellettünk, előttünk, mögöttünk, felettünk és alattunk történnek az események. Minta csak ott lennénk velük, a forradalmárokkal, a pesti srácokkal – 1956 hőseivel.“

  14.00 - Tápiógyörgye. 

Testvérközségünk sok szeretettel vár bennünket, vendéglátónk Németh Csaba bemutatja a községet, majd részt veszünk az 1956-os emlékünnepségen. A műsorban fellép városunkat képviselve Czajlik Boglárka népdalénekes és Zakál Gyula versmondó. A programot vacsora zárja. Hazaérkezés a késő esti órákban.

Mindenkit sok szeretettel várunk!

 
 
 
 
 
 
 
 

Belépés

joomla.org