Fotósokk

Fotósokk

LAKSZAKÁLLAS – A fenti címmel rendez kiállítást ma a közelmúltban megalakult Nagymegyeri Fotóklub a komáromi járásbeli település művelődési otthonában.

Foto: Kovács Zoltán

A fotókiállítás anyagát minél több településre szeretnék eljuttatni
Foto: Kovács Zoltán

 

A tárlatnyitó délután két órakor kezdődik, az érdeklődők huszonegy alkotótól összesen 142 fotót tekinthetnek meg, a képek témái a lehetőségek széles skáláját ölelték fel, a kiállítók között az amatőrökön kívül profi fotósok munkáit is látni lehet.

„A Csemadok nagymegyeri szervezetének kezdeményezésére augusztus 4-én alakult meg a Nagymegyeri Fotóklub, tevékenységünket ennek a kulturális szervezetnek a keretein belül fejtjük ki, mely rendelkezésünkre bocsátotta egyik irodahelyiségét. Fontosnak tartjuk a tapasztalatcserét, ezért terveink között szerepel profi fotósokat is meghívni, akik előadásaikkal bővíthetik szakmai tudásunkat“ – közölte a lakszakállasi Virágh Mária, a fotóklub egyik alapítótagja.

A kiállítás anyagát már bemutatták egy szabadtéri tárlaton, a közelmúltban zajlott Nagymegyeri Szent István Kulturális Napokon. A Fotósokk című kiállítás egyébként az egyik kísérőrendezvénye annak a mai lakszakállasi főzőversenynek, mely a II. Lakikatlan Fesztivál nevet viseli (...).

Parameter, 2011. szeptember 3. , Kovács Zoltán

joomla.org